Integrationsoverblik

Forbind dit regnskab med andre systemer

Som virksomhedsejer ved vi hvor vigtig din tid er. Derfor har vi lavet integrationer til andre systemer, der gør det nemmere for dig at bogfører.

Her er et overblik over de systemer vi allerede trækker data fra, samt en kort forklaring af systemet.

WooCommerce

WooCommerce er en open-source e-handelsplatform, der er bygget som en plugin til WordPress. Det er en af de mest populære e-handelsplatforme i verden og giver brugerne mulighed for at oprette en online butik til salg af fysiske og digitale varer og tjenester.

Læs mere

WooCommerce


ShopOrama
ShopOrama

Shoporama er en dansk e-handelsplatform, der giver virksomheder mulighed for at oprette og administrere deres online butikker. Platformen tilbyder en række funktioner, herunder integrerede betalingsløsninger og marketingværktøjer, der kan hjælpe med at øge salget.

Læs mere


Prestashop

Prestashop er en open source e-handelsplatform, der bruges til at oprette og administrere onlinebutikker. Det har et omfattende sæt af funktioner, inklusive katalogstyring, betalingsgatewayintegration, kundekontostyring og rapportering.

Læs mere

Prestashop


Prestashop
HostBill

HostBill er en automatiseret fakturerings- og administrationsplatform, der er designet til at hjælpe virksomheder med at håndtere deres hosting-tjenester. Det tilbyder en række funktioner, herunder abonnementsstyring, fakturering, support, provisioning og overvågning.

Læs mere

Vores REST API import motor gør det nemt at integrere med andre systemer. En integration tager typisk et par timer at lave, og vi hjælper naturligvis gerne hermed.

Udfyld kontaktformurlaren herunder for at få mere at vide om mulighederne, for at dit system bliver det næste.

Kontakt os

Enten via kontaktformularen, pr email post@kerp.dk eller telefon: 38 4000 22
Vi svarer typisk indenfor 24 timer.