Ordbogen

Få svar på en masse mystiske termer

Læsetid: 5 minutter Sidst opdateret: 12-01-2023

Hvad er MobilePay?

Mobilepay kom til i 2013 og er skabt af Danske Bank. Det er en gratis app, som kan downloades på telefonen. Appen gør det muligt at sende og modtage penge. Det gør det derfor muligt at betale andre personer nemt og hurtigt, hvis der skyldes penge. Du slipper derfor for at skulle hive dit betalingskort frem eller lave en overførsel. 

Appen findes også en i erhvervsform, hvor butikker kan bruge det som betalingsmiddel, hvilket gør det muligt at droppe dankortterminalen – eller app’en kan blot fungere som et suppleant til den. Mobilepay kan også bruges til at betale på internettet. 

Mobilepay til erhverv

Det er meget nemt at sætte Mobilepay op til erhverv. Du skal blot gå ind på hjemmesiden og vælge den plan, som passer til dig og dine behov. Herefter er det blot at følge instruktionerne. 

Planerne er meget forskellige, hvorfor det er svært at give en klar guide til, hvordan det skal bruges. Du kan nemlig få en aftale, hvor det hele kører over smartphones.
Men det kan også komme som udvidelse til din dankortterminal eller i din app. Der er mange muligheder, så det handler om, at du vælger den, der passer til dig og dine behov. 

Hvordan bogføres Mobilepay?

Det er vigtigt, at du har styr på alle betalingerne, der går igennem Mobilepay, hvis du bruger det i erhvervssammenhænge. Du kan finde flere forskellige løsninger, der sørger for, at det hele bliver bogført automatisk. Du skal derfor ikke bruge en masse tid på at holde styr på, at det hele kommer med.
Du kan ende med at komme i problemer, hvis ikke du får bogført dit regnskab ordentligt, hvis du bruger Mobilepay, hvilket vil give dig udfordringer i fremtiden. 

Hvordan bruges Mobilepay privat?

Mobilepay er en meget populær app, som stort set alle danskere bruger. Du kan betale med Mobilepay i stort set alle butikker og på nettet. Det er en nem måde at betale på, da det blot kræver en smartphone. 

Du kan også sende penge til dine venner eller andre, som du skal overføre penge til. Det gør det muligt, at du nemt og hurtigt kan dele en middag eller noget i den stil.
Herudover kan du anmode folk om penge, hvis de skylder dig penge. Det er en nem måde at spørge om penge, hvis du gerne vil have dem igen. 

Blev du klogere? :0)

Kontakt os

Enten via kontaktformularen eller direkte pr email post@kerp.dk