Ordbogen

Få svar på en masse mystiske termer

Læsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 17-03-2023

Hvad er Mastercard?

Mastercard er en af verdens største og mest kendte betalingskortvirksomheder. Selskabet blev grundlagt i 1966 i USA og har siden da udviklet sig til at være en global aktør inden for finansielle tjenester.

Mastercard har en lang række forskellige produkter og tjenester, der alle er designet til at gøre det nemmere og mere sikkert for folk at betale for varer og tjenester. Fra de traditionelle kreditkort til digitale betalingsløsninger som Masterpass og Mastercard Send, har Mastercard altid været på forkant med udviklingen af betalingsteknologi.

Men Mastercard er mere end bare en betalingskortvirksomhed. Selskabet har også en stærk CSR (Corporate Social Responsibility)-profil og arbejder aktivt for at fremme bæredygtig udvikling og finansiel inklusion. Mastercard Foundation, som er en uafhængig organisation, der blev oprettet af Mastercard i 2006, fokuserer på at hjælpe unge i Afrika med at opnå økonomisk selvstændighed gennem uddannelse og erhvervsuddannelse.

Mastercard har også vist stærkt engagement i at støtte lokalsamfundene, hvor selskabet har tilstedeværelse. Dette har blandt andet ført til partnerskaber med organisationer som World Food Programme og Global Giving, der arbejder for at bekæmpe sult og forbedre livet for folk i nød.

Mastercard er et af de mest respekterede navne inden for finansielle tjenester, og det er ikke uden grund. Med sin globale tilstedeværelse, innovative produkter og tjenester, og stærke CSR-profil, er Mastercard en virksomhed, der ikke kun gør det nemmere for folk at betale, men også arbejder for at gøre verden til et bedre sted.

Blev du klogere? :0)

Kontakt os

Enten via kontaktformularen eller direkte pr email post@kerp.dk