Hjælp til Bogføring

Find svar på Ofte stillede spørgsmål & generelle hjælpeguides.

Vi har lavet en række hjælpeguides til brug i dagligdagssituationer og generel forståelse i brugen af systemet.

Registrer en indbetaling

Der findes flere måder i systemet at registrer en indbetaling på. 

Vi vil her vise de 2 af de forskellige metoder.



Fra faktura listen klikker du ud for din faktura på ikonet for at åbne fakturaen op.




Klik på Registrer indbetaling




Vælg et eller flere bilag, og hvilken dato de indbetalingen er foretaget og klik dernæst udfør.



Regnskabsprogrammet kan indlæse FIK filer i PBS format fra alle de store banker.


Det sker nemt sådan her

  • Udlæs FIK fil fra bank
  • Indlæs FIK fil under Indbetalinger
  • Udlign matchende linjer
  • Dine indbetalinger nu håndteret.

Læs mere om FIK indbetalinger her.

Mener du der mangler en guide? Så er du velkommen til at smide os en mail på post@kerp.dk

Kontakt os

Enten via kontaktformularen eller direkte pr email post@kerp.dk