Opret en kreditorkonto

En kreditorkonto bruges hvis du skal modtage FIK indbetalinger og bruge funktionen Indlæs FIK indbetaling.

Så kæder du her din bankkonto i kontoplanen sammen med kreditor nummeret.

For at komme videre kræver det du allerede har oprettet en aftale med din bank om et kreditor nummer.

Se her hvordan du opretter en kreditorkonto.

Klik på Indstillinger og dernæst på Kreditorkonti

Så klikker du på Tilføj

Her udfyldes Kreditorkonto med nummeret fra banken og Bankkonto med bankkontoen fra Kontoplanen (typisk 12320 ved brug af kERP standardkontoplan)

Udfyld og klik Udfør