Indlæs en FIK indbetalingsfil

Vi understøtter FIK filer i formatet PBS og her vises hvordan du indlæser din FIK fil fra din netbank.

Du skal først i din netbank og udlæse filen. Du kan i din netbank finde en vejledning til hvordan.

Herefter skal du ind under Salg og dernæst Indbetalinger.

Klik på Vælg fil og find filen der hvor du gemte den fra netbank, typisk din downloads mappe.

Vælg hvilken betalingskonto indbetalingerne er kommet på hvis du har flere end én.

Klik herefter på Indlæs.

Herefter posteres indbetalinger på respektive kundeforhold, indbetalinger der ikke kunne matches ses under punktet Indbetalinger uden tilknytning.

Klik herefter på Udlign matchende linjer under Automatisk udligning.
Systemet udligner automatisk faktura med indbetaling hvis differencen er lig med 0.

Hvad er PBS-format?

PBS fil format er Payment Business Service som er det format de fleste store danske netbanker understøtter.
Hos nogle banker der skal tilkøbes special adgang til din erhvervskonto for at kunne udlæse FIK filen.

Hos Jyskebank hedder det f.eks Netbank Plus
Kontakt din bank for nærmere information.