Indbetalinger uden tilknytning

Har du fået indbetalinger systemet ikke kunne matche med et kundeforhold?

Det kan der være flere grunde til, oftest har kunden brugt en FIK streng der ikke var valid.

Først skal du undersøge med banken hvem indbetaler var, ved du det allerede kan du springe videre.

Klik på Salg og dernæst på Indbetalinger

I bunden af denne side finder du Indbetalinger uden tilknytning:

Her klikker du ud for den indbetaling du ønsker at behandle og derefter vælger du hvad der skal ske med den ud fra følgende muligheder:

• Tilknytte til en kunde
  • Tilbagebetal
  • Omposter til anden konto