Online regnskabsprogram

Nemt for både bogholdere og revisorer

Nemt, overskueligt og brugervenligt

Uanset om du er freelancer eller selvstændig bogholder eller revisor, så ved du, hvor vigtigt det er at have styr på dine kunders regnskab. Det kan dog være en udfordring at finde et regnskabsprogram, der er både effektivt og nemt at bruge for både dig som bogholder samt dine kuner.

Det er her, kERP kommer ind i billedet. kERP er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder, uanset om de er personligt ejede eller i selskabsform. Programmet er designet til at gøre det enkelt for dine kunder at fakturere og følge med i regnskabet samt uploade bilag, så dit arbejde bliver lettere.

Hvad er så særligt ved kERP?

For det første kan du få adgang til flere kunder fra samme login. Hvis du har flere kunder, der bruger kERP, kan du let skifte mellem dem uden at skulle logge ind igen. Det sparer dig tid og gør det nemmere at holde styr på alle dine kunders regnskaber.

Automatisk beregning af moms

En anden fordel ved kERP er, at moms bliver automatisk beregnet ved hver indtastning. Det betyder, at både du og dine kunder altid kan se moms for den kommende periode. Og de relevante tal er stillet op efter samme form som TastSelv, så indberetningen kan klares hurtigt.

Momsregler

kERP kan også bruges af momsfritagede virksomheder. Hvis du har brug for mere avancerede indtastninger, kan du både lave manuelle posteringer samt avancerede momsregler.
Og du kan naturligvis frit vælge konto og modkonto.
Hvis der opstår behov for modposteringer eller transaktionsspor, så tager kERP sig også af det. Programmet opretter automatisk modposteringer, hvis en indtastning redigeres eller slettes, og historikken kan let følges både for en hel konto og et specifikt bilag.

Eksport

Med kERP kan du også eksportere årets bevægelser med få klik som enten PDF eller CSV til arbejde i Excel. Det kan gøres for både en enkelt konto og for alle konti samlet. Saldobalance kan tilsvarende hentes til videre bearbejdelse.

Bilag i skyen

Hvis din kunde gemmer kvitteringer i skyen, bliver de aldrig væk, og du slipper for stakken af bilag. Din kunde følger dermed både bogføringsloven (2023).
Gemte udgiftsbilag og fakturaer kan downloades individuelt eller samlet for et helt regnskabsår med et enkelt klik.

Årsafslutning

kERP gør også årsafslutningen enkel ved automatisk at lave åbningsposter for næste regnskabsår. Det betyder, at primoposterne automatisk justeres, hvis der laves efterposteringer i det forrige regnskabsår

Kunne du tænke dig at komme igang?

Kontakt os

Enten via kontaktformularen eller direkte pr email post@kerp.dk